مهمترین رویدادهای خبری اصفهان در هفته ای كه گذشت

مهمترین رویدادهای خبری اصفهان در هفته ای كه گذشت ثبت آسان: رسالت دانشجو مبارزه با استبداد داخلی و استعمار خارجی است، 6 میلیون یورو برای مدیریت یكپارچه منابع آب زاینده رود هزینه شد و سهم فرهنگ و هنر از بودجه كشور اندك است همچون مهمترین رویدادهای خبری اصفهان در هفته گذشته بود.


به گزارش ثبت آسان به نقل از ایرنا، نماینده مردم نجف آباد و تیران و كرون در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: غفلت دولت در تامین آب شرب استان اصفهان چالش های امنیتی و اجتماعی در آینده بوجود می آورد.
ابوالفضل ابوترابی ایرنا اضافه كرد: پنج میلیون نفر جمعیت استان اصفهان از شبكه آبرسانی زاینده رود برای مصارف خانگی استفاده می نمایند كه در تابستان امسال بخش زیادی از این شمار گرفتار مشكل شده بودند.
وی اظهارداشت: دولت در برنامه بودجه سال 98 اختصاص اعتبار برای تامین آب شرب را به نمایندگان اصفهان قول داد اما روز چهارشنبه كه برنامه نهایی برای ارسال به مجلس آماده شد این سرفصل را حذف كرده بود.
وی با اشاره به اینكه بی توجهی مسئوولان به آب مورد نیاز مردم شایسته نیست، خاطرنشان كرد: بی توجهی گذشته نسبت به آب مورد نیاز اصفهان سبب تخریب عرصه كشاورزی استان شد و ادامه این وضع مشكلات زیادی را به منظور زندگی مردم بوجود می آورد.

**47 طرح آبخیزداری تا آخر سال در اصفهان تكمیل می شود
معاون آبخیزداری اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان اظهار داشت: 47 طرح منابع طبیعی و آبخیزداری در مناطق مختلف این استان تا آخر امسال اجرا و تكمیل می گردد.
ابوطالب امینی اضافه كرد: این طرح ها شامل عملیات در 27 مرتع، 9 اقدام حفاظتی، كنترل سیلاب و عملیات در رابطه با جنگل در گستره ای بالغ بر 120 هزار هكتار است كه با 360 میلیارد ریال اعتبار اجرا می گردد.
وی با اشاره به اینكه طرح های یاد شده در 15 شهرستان و در چارچوب 19 حوزه انجام می شود، اضافه كرد: حفاظت از عرصه ها، احیا و توسعه این مناطق اصلی ترین اهداف اجرای طرح های آبخیزداری در استان اصفهان را تشكیل می دهد.
معاون آبخیزداری اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با اشاره به اهمیت كنترل سیلاب ها در این استان، افزود: برای كنترل 300 میلیون متر مكعب آب حاصل از سیلاب ها ظرفیت سازی شده است تا بتوان علاوه بر مهار، از مزیت سیل هم بهره برد.
امینی افزود: مهار سیلاب ها سبب تقویت آب های زیرزمینی بعنوان یكی از اصلی ترین منابع این مایه حیات می گردد و افزایش طرح های در رابطه با سیلاب ها بخشی از مشكلات ناشی از خشكسالی را جبران می كند.

**لازمه بهره برداری از جاذبه های اكوتوریسم همكاری بین بخشی است
مدیركل حفاظت محیط زیست استان اصفهان اظهار داشت: لازمه بهره برداری پایدار از جاذبه های اكوتوریسمی در استان همكاری بین بخشی، همیاری جوامع محلی و مشاركت فعال سازمان های مردم نهاد محیط زیستی است.
سید رحمان دانیالی در همایش « گردشگری محور توسعه پایدار» در دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه كرد: خسارت توجه نكردن به محیط زیست در كشور سالانه 30 میلیارد دلار است.
وی با اشاره به اینكه 14 تا 75 درصد از درآمد كشورهای جهان مبتنی بر اكوتوریسم است اظهار داشت: تنها پنج صدم درصد از درآمدهای ایران متكی بر درآمدهای گردشگری می باشد.
مدیركل حفاظت محیط زیست استان اصفهان اضافه كرد: طبق برآوردهای كارشناسی از هر هكتار مناطق طبیعی بكر می توان پنج شغل اصلی و تبعی تولید كرد در حالیكه حدود 2 میلیون هكتار زیستگاه طبیعی در این استان تحت حفاظت و مدیریت محیط زیست است.
وی تصریح كرد: كشورهای جهان هر ساله 1.3 تریلیون دلار از تالاب ها درآمد گردشگری دارند در حالیكه تنها تالاب بین المللی استان اصفهان وضعیت وخیمی دارد.

**دشمن نگران اثرگذاری دانش هسته ای به بخش های صنعتی است
دستیار ویژه رییس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار داشت: سرعت حركت علمی كشور انكار ناپذیر بوده و دشمن نگران اثرگذاری و سرریز دانش هسته ای به سایر بخش های صنعت می باشد.
اصغر زارعان در آیین راه اندازی نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای كشور در دانشگاه كاشان اضافه كرد: بسیاری كشورها تصور حركت ایران در این مسیر را نداشتند اما امروز در شرایطی هستیم كه فعالیت های در رابطه با صنعت هسته ای به دانش بومی تبدیل گشته است.
وی بیان كرد: سازمان انرژی اتمی بدون وابستگی به غرب و شرق روی پای خود ایستاده و صنعت هسته ای ایران باعث كشاندن كشورها به پای میز مذاكره شده كه نباید این جایگاه نادیده گرفته شود بلكه باید قدر خویش را دانسته و بر تلاشمان بیافزاییم.
دستیار ویژه رییس سازمان انرژی اتمی ایران به نمایش گوشه ای از دستاوردهای هسته ای بعنوان الگوی پیوند صنعت و دانشگاه در كاشان اشاره و افزود: حركت علمی كشور حسب رهنمودهای رهبری معظم انقلاب بعنوان یك راهبرد با سرعت در حال پیشرفت می باشد.
وی، پایه صنعت هسته ای را مواد اولیه (از جمله كیك زرد) و تامین آنرا با فرایند اكتشاف و استخراج عنوان نمود و خاطرنشان كرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نزدیك به 500 تن اورانیوم یا كیك زرد از آفریقای جنوبی خریداری شده بود كه در فرایندی بیشتر آن به گاز و یا تبدیل به قرص برای نیروگاه ها شد.

**رسالت دانشجو مبارزه با استبداد داخلی و استعمار خارجی است
نائب رئیس مجلس اظهار داشت: رسالت دانشجو مبارزه با استبداد داخلی و استعمار خارجی و لازمه آن نقد واقعی است كه تخصص می خواهد و باید از یك سو مراقب باشد نقاط مثبت و منفی را را هم بازگو كند.
علی مطهری در آیین گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشكی اصفهان اضافه كرد: دانشجو رسالت ویژه دارد چون میل و اراده مبارزه با ظلم دارد و از هوش نسبی برخوردار می باشد.
وی افزود: این خصوصیت صدمه هایی را متوجه دانشجو می كند كه همچون آن خشم و شهوت، جهل مركب، استفاده ابزاری است و بنابراین لازم است دانشجو در بعضی مسایل به متخصص رجوع كند.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این كه نقد خصوصیت هایی دارد كه همچون آنها تخصص، عقلانیت، انصاف و خیرخواهی برای جامعه است، تصریح كرد: دانشجو می تواند مصلح اجتماعی باشد ولی كسی كه می خواهد مصلح باشد پیش از آن باید صالح باشد و یك روح پاك می تواند ادعای اصلاح طلبی و اصلاح گری كند كه با خودسازی محقق می گردد.
مطهری خاطرنشان كرد: خودسازی در جایی محقق می گردد كه فرد اهل ملاحظه كاری نباشد، نقاط ضعفی كه در جامعه است در او نباشد، بنده جاه و مقام، پول و شهوت نباشد.
وی در مورد موصوع چهار دهه آرمانخواهی، خاطرنشان كرد: آرمانخواه باید واقع نگر هم باشد و گرنه بدون واقع بینی به نتیجه نمی رسد و مانند خوارج می گردد كه آرمان پیاده كردن اسلام را داشتند ولی واقع گرا نبودند.

** طبق تحقیقات علمی احیای زاینده رود امكانپذیر است
رییس هیات آلمانی طرح یكپارچه منابع آب زاینده رود اظهار داشت: طبق تحقیقات علمی احیای زاینده رود امكان پذیر است اما یكی از موانع مهم برای احیای آن وضعیت آب و هوا و تغییرات اقلیم و كمبود بارش در این منطقه است.
شهروز مهاجرانی در حاشیه جلسه هم اندیشی طرح مدیریت یكپارچه منابع آبی زاینده رود در جمع خبرنگاران اضافه كرد: باید تصمیمات بسیاری برای احیای زاینده رود گرفته شود.
وی خاطرنشان كرد: اما باید سیاستگذاران و سیاستمردان بتوانند تصمیمات مشكل را گرفته و آنها را اجرا كنند.
رییس هیات آلمانی طرح یكپارچه منابع آب زاینده رود افزود: سیاستگذاران باید تصمیمات را به گونه ای اجرا كنند كه تشنج در جامعه تولید نكند همینطور مردم از این ایده ها پشتیبانی و آنها را اجرا كنند.
وی بیان كرد: بیشترین زمان برای طرح مدیریت یكپارچه منابع آب زاینده رود صرف هماهنگی و گردهمایی ذینفعان (كشاورزان و مسئولان در وزارتخانه مربوطه) شده است.
مهاجری افزود: هم فكری و تولید ایده های مشترك برای احیای زاینده رود كاری مشكل و نیازمند پیاده سازی روش های بسیار است.
رییس هیات آلمانی طرح یكپارچه منابع آب زاینده رود با اشاره به اینكه در این طرح موفق شدیم با همكاری ایده ها را جمع آوری و از آن استراتژی تولید نماییم، خاطرنشان كرد: تا طبق این استراتژی ها گام های بعدی برای نجات زاینده رود برداشته شود.

** 6 میلیون یورو برای مدیریت یكپارچه منابع آب زاینده رود هزینه شد
مسوول بخش آب وزارت علوم و تحقیقات آلمان اظهار داشت: در هشت سال قبل حدود 6 میلیون یورو دولت آلمان در طرح مدیریت یكپارچه منابع آب زاینده رود سرمایه گزاری نموده است.
پروژه مدیریت یكپارچه منابع آب زاینده رود به سفارش وزارت نیرو، با همكاری دانشگاه صنعتی اصفهان و با حمایت وزارت آموزش عالی كشور آلمان انجام گرفته است، پژوهشگران آلمانی در هشت سال تحقیقات جامع، طراحی را برای مدیریت یكپارچه زاینده رود منابع آب زاینده رود تدوین و عرضه كرده است.
دكتر الك در حاشیه جلسه طرح یكپارچه منابع آب زاینده رود در دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع خبرنگاران اضافه كرد: نتایج كارهای هشت سال قبل به نمایش گذاشته و چگونگی همكاری های ایران و آلمان در طول این پروژه رصد شود تا تصمیمی برای آینده پروژه و آینده همكاری های ایران و آلمان گرفته شود.
وی تولید ابزارهای كمك و تصمیم گیری مسئولان را یكی از اقدامات مهم این پروژه دانست و بیان كرد: این ابزارها به تصمیم گیران كمك می نماید تا در آینده تصمیم های بهتری گرفته و مدیریت مناسبی در این راستا داشته باشند.

**استاندار اصفهان: نیازی به مصوبه جدید برای آب نیست
استاندار اصفهان اظهار داشت: این استان نیازی به مصوبه های جدید برای پیگیری و حل بحران آب ندارد بلكه طرح هایی كه در گذشته تصویب شده است باید با قدرت اجرا شود.
عباس رضایی در جلسه كارگروه استانی سازگاری با كم آبی در استانداری اصفهان اضافه كرد: وظیفه ما فقط تشكیل جلسه نیست بلكه باید نتیجه اجرای مصوبه های قبلی را ببینیم و هر دستگاه مشكلات خود در اجرای مصوبه های قبلی را گزارش كند و كار هماهنگی و پیگیری در این نشست ها صورت گیرد.
استاندار اصفهان، آب را بحران استان خواند و تصریح كرد: برای پیگیری این موضوع، بین صنف كشاورز و مدیریت استان جدائی قائل نیستم.
وی با اشاره به اینكه حقابه كشاورزان، حق آنهاست و جای شك و بررسی ندارد، خاطرنشان كرد: لازم است در جلسه ای با حضور كشاورزان و كارشناسان، طرحی بازچرخانی آب در بستر رودخانه بررسی شود كه آیا قابل اجراست یا نه و اگر به ضرر استان بخصوص در بخش های محیط زیست و بهداشت است، اجرا نشود.

**بیشتر صنایع اصفهان، اعتبار طرح های آبی را پرداخت نكردند
مدیرعامل شركت آب منطقه ای اصفهان اظهار داشت: بر مبنای مصوبه های كارگروه استانی سازگاری با كم آبی مقرر بود صنایع آب بَر استان، اعتبار طرح های این كارگروه را تامین كنند كه تابحال بیشتر آنها به تعهد خود عمل نكرده اند.
مسعود میرمحمدصادقی در جلسه كارگروه استانی سازگاری با كم آبی در استانداری اصفهان، اضافه كرد: بر مبنای مصوبه این كارگروه مقرر شد چهار هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار از محل ما به ازای تامین آب پایدار برای صنایع آب بَر استان برای اجرای طرح ها و برنامه های سازگاری با كم آبی پرداخت گردد.
وی افزود: ازاین رو هر كدام از صنایع استان كه میزان آب مصرفی آنها بیشتر از 100 هزار متر مكعب است متناسب با میزان مصرف آب، باید هزینه ای را به صندوق مربوط به كارگروه سازگاری با كم آبی پرداخت كنند.
به گفته او همینطور مقرر بود قراردادی با صنایع آب بَر استان منعقد شود تا آنها این هزینه ها را به صورت اقساط پرداخت كنند كه تا كنون این قرارداد فقط با سه واحد صنعتی بسته شده است.
میرمحمدصادقی تصریح كرد: این سه واحد صنعتی تابحال در مجموع 800 میلیارد ریال پرداخت كردند و یكصد میلیارد ریال هم سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت خسارت خشكسالی به كشاورزان به این صندوق واریز كرده كه در مجموع 900 میلیارد ریال شده است.

**حوضه زاینده رود در وضع بحرانی قرار دارد
مدیر سد و نیروگاه زاینده رود آب منطقه ای اصفهان اظهار داشت: با عنایت به خشكسالی، تغییرات اقلیم و كاهش رطوبت خاك، وضعیت كنونی حوضه زاینده رود بحرانی است.
محمود چیتیان اضافه كرد: احیای زاینده رود دغدغه دولت می باشد و دلواپسی های زیادی برای تامین آب وجود دارد.
وی اظهار داشت: میزان بارش ها در محل شاخص كوهرنگ(كوه های زاگرس مركزی) در زمان حاضر خوب است اما با توجه سیر خشكسالی، تغییرات اقلیم و رطوبت خاك، این حوضه در شرایط بحرانی قرار دارد.
به گفته چیتیان، نیروگاه سد زاینده رود هم اینك از مدار خارج است و آب شرب مورد نیاز از دریچه های تحتانی سد خارج می گردد.
مدیر سد و نیروگاه زاینده رود آب منطقه ای اصفهان تصریح كرد: با عنایت به بارگذاری های زیادی كه روی حوضه زاینده رود انجام شده، تامین آب جدید(آب بین حوضه ای) ضروری می باشد.
وی با اشاره به این كه منابع آب صنایع باید تامین گردد، اظهار داشت: استفاده از پساب به عنوان یك منبع دائمی برای صنایع باید مورد توجه قرار گیرد.
چیتیان خاطرنشان كرد: آب رودخانه یك منبع غیردائمی اما پساب یك منبع دائمی است و صنایع بزرگ برای رفع نیاز آبی خود باید پساب را بازیابی و به اندازه استاندارد استفاده كنند.

**بیمه بافندگان فرش دستباف پیگیری می شود
رییس مركز ملی فرش ایران اظهار داشت: بیمه تامین اجتماعی به عنوان دغدغه ذینفعان فرش دستباف، بر مبنای قول رییس سازمان برنامه و بودجه، بزودی پیگیری و مقرر می گردد.
فرشته دست پاك در آیین افتتاحیه بیست و یكمین نمایشگاه تخصصی فرش دستباف در اصفهان اضافه كرد: از سال 92 تابحال بیشتر از نیمی از بافندگان فرش دستباف كه بیمه بودند از این حوزه حذف شدند.
بر اساس آمار موحود در سال 96، یك میلیون بافنده فرش دستباف در كشور شناسایی شدند كه حدود 700 هزار نفر از این تعداد فعال می باشند.
وی با تاكید بر شناسنامه دار شدن فرش دستباف خاطرنشان كرد: این كالا از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و هیچ كشوری حق ندارد به فرش دستباف كه كیان ایرانی است، دست درازی كند همینطور برای پیشگیری از تقلب فرش ها باید شناسنامه دار شوند.
دست پاك با اشاره به پیمان سپاری ارزی كه دغدغه صادركنندگان است، اظهارداشت: این مورد را بعنوان نماینده ذینفعان از حوزه دولت با وزیر صنعت، معدن و تجارت پیگیری می گردد همینطور در نخستین جلسه شورای عالی فرش كه بزودی برگزار می گردد این دغدغه صادركنندگان در اولویت وزارتخانه قرار می گیرد.

**جایگزینی آبزیان در سبد غذایی خانوار نیازمند فرهنگ سازی است
مدیركل دفتر بهبود كیفیت و بازار سازمان شیلات ایران، جایگزین كردن مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوار نیازمند فرهنگ سازی است و اظهار داشت: مصرف سرانه آبزیان در جهان تا سال 2016 به 20 كیلوگرم رسیده كه این میزان برای ایران 10 كیلوگرم بوده است.
عیسی گلشاهی در همایش تخصصی نقش و جایگاه مصرف آبزیان در سلامت جامعه در سالن اجتماعات بازرگانی اصفهان اضافه كرد: این میزان مصرف ماهی نشانه عقب ماندگی نسبت به سایر كشورهاست كه در جهت همگون كردن سبد غذایی خانوار و جایگزینی آبزیان تلاش می گردد.
به گفته وی 33 درصد تركیب پروتئین و حیوانی سبد خانوار باید از نوع آبزیان باشد تا سلامت خانوار و جامعه مورد تایید قرار بگیرد.
به گزارش ثبت آسان به نقل از ایرنا، در كشورهای در حال توسعه آبزیان بعنوان ابزار توسعه و رشد اقتصادی شناخته می گردد همینطور به آبزیان بعنوان از بین رفتن فقر و تولید ثروت نگاه می گردد.
گلشاهی خاطرنشان كرد: میزان كل تولیدات شیلاتی از 838 هزار تن در سال 91 به بیشتر از یك میلیون و 200 هزار تن در سال 96 رسید است.
مدیركل دفتر بهبود كیفیت و بازار سازمان شیلات ایران خاطرنشان كرد: میزان تولیدات آبزی پروری از 338 هزار تن در سال 91 به بیشتر از 477 هزار تن در سال 96 رسیده است.

** 6 هزار هكتار اراضی شرق اصفهان تخریب و به كانون ریزگردها تبدیل شد
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اصفهان اظهار داشت: 6 هزار هكتار از اراضی بیابانی مناطق شرقی اصفهان طی 40 سال اخیر تخریب و به كانون بحرانی انتشار ریزگردها تبدیل گشته است.
امیرحسین ولی اضافه كرد: مناطق بیابانی شرق اصفهان حدود 40 هزار هكتار مساحت دارد كه تخریب این مناطق دو دلیل انسانی و طبیعی دارد كه در جنبه انسانی آن معادن خاك، گچ، خاك رس، شن و ماسه، كوره های آجرپزی و زمین های كشاورزی رها شده نقش اصلی در تولید ریزگردها داشته است.
وی با اشاره به مبحث آلودگی هوا كه حالا بعنوان یك چالش اساسی مطرح است، تصریح كرد: آلودگی شهر اصفهان و مناطق همجوار تنها به علت ریزگردهای مناطق شرقی این خطه نیست، اما ذرات ریز و گرد و غبار این مناطق از دلایل اساسی آلودگی هوا در استان به حساب می آید كه مهار آنرا باید جدی گرفت.
ولی به تعطیلی برخی معادن و اجازه ندادن به فعالیت شماری از آنها در شرق اصفهان اشاره و افزود: وجود 26 معدن شن و ماسه، 90 كوره آجرپزی و 95 مجموعه تولیدی گچ شرایط نامناسبی را از لحاظ تولید آلودگی و انتشار ریزگردها به وجود آورده است.
وی خاطرنشان كرد: البته تعدادی از این واحدها مدام كار نمی كنند اما پیشگیری از فعالیت دوباره آنها ضروری می باشد.

**180هزار میلیارد ریال اعتبار یارانه دار به كشاورزان پرداخت می شود
وزیر جهاد كشاورزی اظهار داشت: امسال و سال آینده 180 هزار میلیارد ریال اعتبار یارانه دار با نرخ سود پایین در اختیار كشاورزان و كارآفرینان این بخش قرار می گیرد.
محمود حجتی در جمع خبرنگاران در گلپایگان اضافه كرد: همه این اعتبارات یارانه ای است یعنی دولت بخشی از سود بانك ها را پرداخت می كند.
وی با اشاره به اینكه این اعتبارات در موافقت نامه جهاد كشاورزی با سازمان برنامه و بودجه و صندوق توسعه ملی، پیش بینی شد، اظهارداشت: این تسهیلات در شاخه های مختلف از نرخ سود چهار تا 15 درصد پرداخت می گردد.
وزیر جهاد كشاورزی با تاكید بر اینكه اعتبارات یارانه دار به سرمایه گذاری در زیر ساخت ها، تولید و خدمات بعد از تولید و چرخه از مزرعه تا سفره كمك بسیاری می كند، اظهار داشت: از كشاورزان و كارفرینان دعوت می نماییم تا از این فرصت استفاده كنند.
حجتی همینطور سیستم های نوین آبیاری را از طرح های اقتصاد مقاومتی خواند و اضافه كرد: این طرح ها مورد حمایت و تایید رهبر معظم انقلاب، دولت و مجلس است و منابع مالی مورد نیاز آن با عنایت به تاكید رهبر انقلاب و رییس جمهوری از محل صندوق توسعه ملی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
وزیر جهادكشاورزی تصریح كرد: تا 85 درصد اعتبار این طرح ها آورده و سهم دولت می باشد و 15 درصد آن توسط كشاورزان تامین می گردد.
وی افزود: علاوه بر این تسهیلات و حمایت ها، یك و نیم میلیون دلار اعتبار در مجلس برای تسهیلات روستایی و عشایری تصویب شده است.
حجتی در باره بودجه سال آینده این وزارتخانه خاطرنشان كرد: بودجه هنوز نهایی نشده است و با عنایت به نقطه نظراتی كه مطرح شده، دخل و تصرف مجدد در آن می گردد.

**كشاورزان شرق اصفهان حقابه خود از زاینده رود را مطالبه كردند
گروهی از كشاورزان و باغداران شرق اصفهان روز پنجشنبه با حضور در مسجد گلزار خوراسگان خواستار رسیدگی به مشكلات معیشتی و هم رفع معضل تخصیص نیافتن حقابه های خود از رودخانه زاینده رود شدند.
این كشاورزان و باغداران از مناطق و شهرهای شرقی اصفهان همچون زیار، ورزنه، اژیه، هرند، برآن همراه با خانواده های خود در محل یاد شده گرد هم آمدند و بر توجه بیشتر مسئولان برای حل معضلات كشاورزان و اجرای وعده های مدیران كشور تاكید نمودند.
حیدرعلی عابدی و ناهید تاج الدین نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در این جمع حضور داشتند.
این 2 نماینده به همراه 17 نماینده دیگر استان اصفهان 14 آذر امسال در اعتراض به آنچه كه 'عدم تحقق وعده های دولت برای تامین هزینه های حوزه آب در لایحه بودجه سال آتی ' خواندند از سمت نمایندگی مردم این استان در مجلس شورای اسلامی اعلام استعفا كرده اند.
این جمع همینطور با امضای چند طومار با بیان مشكلات خود اظهارداشتند كه خشكسالی و جاری نشدن زاینده رود برای كشت، مشكلات معیشتی آنان را در سال های اخیر دو چندان كرده است.

**سهم فرهنگ و هنر از بودجه كشور همواره اندك بوده است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: سهم حوزه فرهنگ و هنر از بودجه كشور در فضایی كه طی شده همواره كمتر از 2.5 درصد و بسیار اندك بوده است.
سید عباس صالحی در حاشیه اولین جشنواره بین المللی كتاب كودك و نوجوان كاشان در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا در مورد شرایط بودجه حوزه فرهنگ اضافه كرد: احساس می گردد كه اعتبارهای حوزه فرهنگ در بودجه كشور تناسب كافی با ظرفیت ها، نوآوری ها و كاركردهای این بخش نداشته است.
وی بیان كرد: فضای بودجه ریزی با آن چیزی كه باید در فرهنگ و هنر و بخش های در رابطه با آن رقم بخورد، بسیار تفاوت داشته و انتظار می رود كه با عنایت به ظرفیت های این حوزه، نظام بودجه ریزی كشور در دولت و مجلس سهم واقعی تری برای این بخش در نظر بگیرند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره بودجه فرهنگ و هنر استان ها و شهرهای كشور و بخش های در رابطه با این بخش افزود: رویكرد این وزارتخانه دریافت بودجه توسط استان ها و شهرها متناسب با ظرفیت هایشان می باشد.
وی به برگزاری جشنواره بین المللی كتاب كودك و نوجوان كاشان اشاره و افزود: این شهرستان از ظرفیت های زیادی در زمینه كتاب و كتابخوانی برخوردار می باشد و بر این اساس در سال 97 عنوان پایتختی كتاب ایران را به خود اختصاص داد.
9913/6026/


1397/09/23
17:35:10
5.0 / 5
4258
تگهای خبر: اداره , اقتصاد , بازار , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است