حضور مجدد نجفی در صحنه جرم تا ترس از ایروانی در هفته ای كه گذشت

حضور مجدد نجفی در صحنه جرم تا ترس از ایروانی در هفته ای كه گذشت ثبت آسان: ادامه رسیدگی به پرونده گروه «عظام»، بازسازی مجدد صحنه قتل میترا استاد، انتخاب اعضای جدید هیات منصفه مطبوعات و... گزیده اخبار حقوقی هفته گذشته بود.


به گزارش ثبت آسان به نقل از ایسنا، گزیده اخبار حقوقی هفته گذشته به شرح زیر است:



ره پیك: «نظارت استصوابی» را قانون بر عهده شورای نگهبان گذاشته است
سیامك ره پیك عضو حقوقدان شورای نگهبان در نشست خبری برگزاری همایش گرامیداشت چهل سالگی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، با تاكید بر این كه نظارت استصوابی نظارتی موثر است، اشاره كرد: این نظارت، نظارتی است كه توسط قانون برعهده شورای نگهبان گذاشته شده است.




واكنش سخنگوی شورای نگهبان به اظهارات رئیس جمهور درباره انتخابات
كدخدایی سخنگوی شورای نگهبان نسبت به اظهارات حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی كه گفته بود" هوشیاری نسبت به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در ماه های آینده بعنوان یك حركت بزرگ سیاسی در كشور لازم است و همه آنهایی كه مسئول اجرا و نظارت هستند، باید كاری كنند كه نشاط سیاسی مردم افزایش پیدا كند"، واكنش نشان داد.
وی اظهار داشت: موارد مبهمی در رفتار و عملكرد نهادهای حوزه قانونگذاری مشاهده می شود.




محاكمه متهمان پرونده «گروه عظام»
در اولین جلسه رسیدگی به پرونده «گروه عظام» به بهتان قاچاق سازمان یافته و حرفه ای قطعات خودرو در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی، شاه محمدی نماینده دادستان كیفرخواست متهمان را قرائت كرد و نماینده مبارزه با پولشویی در سازمان گمرك نیز توضیحاتی را ارائه داد.
در دومین جلسه دادگاه عباس ایروانی متهم ردیف اول پرونده به ارائه دفاعیات خود پرداخت و اظهار داشت: برای دور زدن تحریم ها چه رشادت ها كه نكردم.
در سومین جلسه دادگاه در حین دفاعیات امیررضا رفیعی متهم ردیف دوم پرونده سوژه تحویل قطعات بنزین سوز بجای قطعات گازسوز به مردم عنوان شد.
با عنایت به عكس انتشار یافته از جلسه سوم دادگاه كه طی آن و در حین دفاعیات امیررضا رفیعی متهم ردیف دوم، عباس ایروانی متهم ردیف اول به او با پا خط می داد، در جلسه چهارم محل استقرار ایروانی در دادگاه عوض شد. همین طور در جلسه چهارم مرتضی روغنی ها متهم سوم پرونده به دفاع از خود پرداخت.
در پنجمین جلسه دادگاه قاصی صلواتی خطاب به روغنی ها اظهار داشت: از ایروانی نترس!
در ششمین جلسه دادگاه، نماینده دادستان اظهار داشت: یك ترخیص كار عمده گمرك با دستور «عباس ایروانی» متواری است.
جلسه بعدی دادگاه متعاقبا اعلام می شود.
این پرونده ۷ متهم دارد.
متهم ردیف اول، عباس ایروانی مدیر گروه عظام (تولید كننده قطعات خودرو) متهم است به افساد فی الارض از مجاری بی نظمی عمده در نظام اقتصادی كشور با توسل به قاچاق سازمان یافته و حرفه ای قطعات خودرو به صورت عمده و كلان به میزان ۷۶۴ میلیون و ۳۷ هزار و ۴۲۵ دلار، رهبری گروه مجرمانه سازمان یافته قاچاق قطعات خودرو، معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از اسناد مجعول، معاونت در پرداخت رشوه و مشاركت در فراری دادن متهم.
متهم ردیف دوم، امیر رضا رفیعی قائم مقام فروش گروه عظام متهم است به مشاركت در بی نظمی عمده در نظام اقتصادی كشور، مشاركت در قاچاق سازمان یافته و حرفه ای قطعات خودرو به میزان ۲۰۱ میلیون و ۶۲۹ هزار و ۸۳۹ دلار، معاونت در پرداخت رشوه، معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از سند مجعول و مشاركت در فراری دادن متهم.
متهم ردیف سوم، مرتضی روغنی ها معاون امور بین الملل گروه عظام متهم است به مشاركت در بی نظمی عمده در نظام اقتصادی كشور، مشاركت در قاچاق سازمان یافته و حرفه ای قطعات خودرو به میزان ۱۱۸ میلیون و ۲۹۵ هزار و ۸۷۶ دلار، معاونت در پرداخت رشوه، معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از سند مجعول و مشاركت در فراری دادن متهم.
متهم ردیف چهارم، حامد خاتمی پور ترخیص كار گمرك متهم است به مشاركت در بی نظمی عمده در نظام اقتصادی كشور، مشاركت در قاچاق سازمان یافته و حرفه ای قطعات خودرو به میزان ۱۲۸ میلیون و ۲۸ هزار و ۲۸۰ دلار، جعل اسناد، استفاده از سند مجعول، استفاده از مهر مجعول اتاق بازرگانی چین و پرداخت رشوه به میزان ده میلیون و ۹۵۰ هزار تومان.
متهم ردیف پنجم، مرادعلی كرم نیا كارمند گمرك متهم است به دریافت رشوه به مبلغ ۶۰ میلیون ریال، مشاركت در قاچاق سازمان یافته و حرفه ای قطعات خودرو به میزان ۵ میلیون و ۱۵۲ هزار و ۴۵۶ دلار.
متهم ردیف ششم، حسن صفریان كارمند گمرك متهم است به دریافت رشوه به مبلغ ۲۴ میلیون ریال، مشاركت در قاچاق سازمان یافته و حرفه ای قطعات خودرو به میزان ۱۹ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۴۷۸ دلار.
متهم ردیف هفتم، مهدی شهابی كارمند گمرك فرودگاه امام خمینی متهم است به دریافت رشوه به مبلغ ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، مشاركت در قاچاق سازمان یافته و حرفه ای قطعات خودرو به میزان ۹۶ هزار و ۷۲۵ دلار و ۱۰ هزار و ۹۲۷ یورو.




برخورد تعزیرات با تخلف دربلیط فروشی ایام اربعین
محمدعلی اسفنانی مدیركل تعزیرات حكومتی تهران از برخورد شدید با متخلفان فروش بلیط در روزهای اربعین آگاهی داد و اظهار داشت: از مردم خواهشمندم كه اگر تخلفی را مشاهده نمودند با سامانه ۱۳۵ تماس برقرار كرده و آنرا اعلام كنند و ما هم حتما پیگیری و برخورد جدی با متخلفان خواهیم داشت.




قتل نوجوان افغانستانی در قشم، كذب است / متهمان آزار بازداشت شده اند
به دنبال اخبار منتشرشده در رسانه ها و فضای مجازی و ادعای مرگ یك نوجوان افغانستانی در قشم بر اثر شكنجه، علی صالحی رئیس كل دادگستری استان هرمزگان این خبر را تكذیب نمود.
رئیس كل دادگستری استان هرمزگان در ادامه اظهار داشت: به دنبال دستور ریاست قوه قضاییه در مسافرت به هرمزگان، با گذشت كمتر از یك روز مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم قاچاق كالا و ارز در بندرعباس راه اندازی شد.





دستورالعمل های ابلاغی و سخنان رئیس قوه قضاییه
دستورالعمل «تنقیح قوانین و مقررات قضایی» از طرف رئیس قوه قضاییه ابلاغ گردید.
از طرف رئیس قوه قضاییه «دستورالعمل شناسایی و تقدیر از مفاخر دستگاه قضایی» به زیرمجموعه های دستگاه قضایی ابلاغ گردید.
رئیس قوه قضائیه در حاشیه سفر اخیر با خانواده های معظم شهداء و ایثارگران، روحانیون و نخبگان استان هرمزگان با اهدای لوحی از فرمانده نیروی دریایی سپاه تقدیر و تشكر كرد.
به دنبال درخواست دختربچه بندرعباسی از آیت الله رئیسی در جریان سفر استانی هرمزگان و دستور رئیس قوه قضاییه، پدر مونا ضمن انتقال از زندان میناب، از تخفیفات قانونی برخوردار و زمینه حضورش در كنار فرزند و خانواده اش فراهم شد.
آیت الله رییسی دستور تشكیل كارگروهی به ریاست دادستان كل كشور و با حضور معاونت پیش گیری از وقوع جرم قوه قضاییه، مركز شورای حل اختلاف و نیروی انتظامی را صادر كرد تا كلانتری های سراسر كشور، وجهه ای حقوقی تر بیابند و در جهت برقراری صلح و سازش به شكلی فعال عمل كنند.
رییسی اظهار داشت: فساد محصول اقدام یك شبه و یك روزه نیست.
رئیس قوه قضاییه در حاشیه حضور در مراسم سالروز تاسیس سازمان بازرسی كل كشور از مركز ملی رسیدگی به شكایات این سازمان بازدید كرد.




لزوم نگاه عاطفی و انسانی در رفتار با معتادان متجاهر
عمرانی معاون قضایی دادستان كل كشور با تاكید بر ضرورت پاكسازی محلات از معتادین متجاهر اظهار داشت: باید با نگاه عاطفی وانسانی با این افراد رفتار شود.




حضور قاضی شهریاری در محل واژگونی جرثقیل در بزرگراه محلاتی/ تابحال ۳ نفر جان باخته اند
اوایل هفته گذشته واژگونی یك جرثقیل در بزرگراه شهید محلاتی تقاطع بزرگراه بسیج به نیروهای اورژانس گزارش شد.
قاضی شهریاری معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای جنایی در محل این حادثه حضور یافت.
بگفته سرپرست دادسرای جنایی برمبنای آمار تابحال دست كم سه نفر كشته و سه نفر مجروح شده اند.




حذف عنوان «شهید» از تابلو معابر با قید فوریت در حال بررسی است
سازمان بازرسی كل كشور اعلام نمود: حذف عنوان «شهید» از برخی تابلوهای معابر با قید فوریت در حال بررسی است و پیگیری ها تا حصول نتیجه و برخورد با خاطیان ادامه دارد.




خدمات رایگان پزشكی قانونی به زائران اربعین
در فاصله زمانی ۲۰ مهر تا ۳ آبان سال جاری كه ایام پیاده روی اربعین است، سازمان پزشكی قانونی كشور به زائران در صورت داشتن مدارك ثبت نام در سایت سماح خدمات رایگان ارائه می كند.





تاكید رئیس شوراهای حل اختلاف بر تعیین تكلیف پرونده های اجرای احكام
حجت الاسلام والمسلمین مظفری رئیس مركز امور شوراهای حل اختلاف كشور اظهار داشت: هم اكنون قریب به ۵۰۰ هزار پرونده در شعب اجرای احكام شورای حل اختلاف در جریان اجرا است و امكان مختومه كردن قطعی بسیاری از پرونده ها در شورای حل اختلاف وجود دارد.




اختلاس چهار میلیارد تومانی رئیس بانك ملی تنكابن/ كیفرخواست صادر شد
حجت الاسلام اكبری رئیس كل دادگستری استان مازندران از صدور كیفرخواست برای رئیس وقت بانك ملی تنكابن آگاهی داد.






اولیای دم مهابادی قاتل فرزندشان را بخشیدند
خانواده مقتول مهابادی كه نزدیك به ۲۰ سال پیش فرزند خودرا در یك حادثه غیرعمد از دست داده بودند با تلاش مسئولان، رئیس دادسرای نظامی و معتمدین ضارب را بدون هیچ چشمداشتی بخشیدند.




در دادگاه مطبوعات چه گذشت؟
مومنی راد سخنگوی هیات منصفه مطبوعات در هفته گذشته از رسیدگی به پرونده های نویسنده مطلب خبرگزاری موج، سایت خبری شهدای ایران و روزنامه قانون در شعبه سوم دادگاه كیفری یك استان تهران به ریاست قاضی كاشانكی آگاهی داد.




بازداشت مدیرعامل پشتیبانی امور دام و عوامل كلیپ حاوی طرح سوال نامتعارف از كودكان
در هفته گذشته مدیرعامل شركت پشتیبانی امور دام به بهتان بی نظمی در نظام توزیع مایحتاج عمومی و عوامل ساخت كلیپی كه طی آن از كودكان درباره نحوه تولدشان سوال می كردند بازداشت شدند.



حضور محسن لرستانی در دادگاه انقلاب
جلسه رسیدگی به پرونده محسن لرستانی در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران در هفته گذشته انجام شد.
محسن لرستانی با شكایت مدعی العموم ۱۲ اسفندماه سال ۹۷ در منزل مادرش در سعادت آباد بازداشت شد و از آن زمان تابحال در زندان است. پرونده او با صدور كیفرخواست به بهتان «افساد فی الارض» به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارسال شد.
سوژه اتهامی محسن لرستانی در ارتباط با مسائل اخلاقی و خصوصی بود كه در فضای مجازی منتشر نموده بود.




هنوز راجع به میزان شرع به توافق نرسیده ایم
لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور اظهار داشت: در ضمن ۴۰ سال قبل هنوز راجع به میزان شرع به توافق نرسیده ایم، چه چیزی را باید بگوییم میزان شرعی است؟ میزان واقعا چیست؟ آیا قطعیاتی كه مورد قبول همه فقها است را باید میزان شرعی بگوییم؟ این ها چیزهایی است كه در سیستم قانون گذاری ما ابهامات زیادی دارد.




بررسی مجدد صحنه قتل میترا استاد با حضور كارشناسان
وكیل مدافع محمدعلی نجفی اظهار داشت كه با حضور كارشناسان اسلحه و پزشكی قانونی و موكلم صحنه جرم مجددا بررسی شد.




سال گذشته ۱۸ جلسه هیئت منصفه برگزار شد/ ۸۰ رسانه محكوم شدند
قاضی ناصر سراج نماینده رئیس قوه قضاییه در نشست سالانه هیات منصفه مطبوعات اظهار داشت: در سال قبل ۱۸ جلسه هیئت منصفه مطبوعات انجام شد كه در این جلسات ۸۰ رسانه محكوم شدند.
وی اسامی اعضای جدید هیات منصفه تهران كه پنج جابه جایی داشت را به این شرح قرائت كرد: علی اكبر كساییان، علی اكبر اشعری، علی رضا سربخش، یوسف غروی قوچانی، احمد مومنی راد، سیدمرتضی موسویان، محمود خسروی وفا، عفت شریعتی، محمدمهدی حیدریان، نادر قدیانی، پروین سلیحی، محمدحسن رحیمیان، سیدناصر نوری زاده، روح الله عالمی، میثم امرودی، محسن قمی، شهریار بهرانی، دكتر سیدعلی جمالیان، یحیی آل اسحاق، حمیدزاده و محمدرضا بهمنی به مدت دو سال به عضویت این هیات درآمدند.
در هفته گذشته، نشست سالانه هیات منصفه مطبوعات با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۴ عضو این هیات شامل محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران، ناصر سراج نماینده رئیس قوه قضاییه در هیات منصفه مطبوعات، سیدرضا تقوی نماینده نهاد نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد كشاورزی و حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی انجام شد.




ادامه رسیدگی به پرونده ۹ متهم اقتصادی
در اولین جلسه رسیدگی به پرونده علی دیواندری و ۸ متهم دیگر در شعبه اول دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی موحد انجام شد و نماینده دادستان كیفرخواست متهمان را قرائت كرد و اظهار داشت: متهمان با وجوه بانك ملت به خرید كشتی مبادرت كرده اند.
در دومین جلسه دادگاه، وكیل شركت طرح اندیشه بهساز ملت اظهارات خودرا بیان كرد. همین طور مدیرعامل شركت پارسیس كیش نیز مطالبی ارائه كرد و نماینده دادستان نیز توضیحاتی درباب اظهارات متهمان و تخلفات صورت گرفته توسط آنان را ارائه كرد.
در سومین و چهارمین جلسه دادگاه متهمان به ادامه دفاعیاتشان پرداختند.
جلسه بعدی دادگاه متعاقبا اعلام می شود.
اتهامات متهمان به شرح زیر است:
۱. علی دیواندری، فرزند محمد، آزاد به لحاظ تودیع وثیقه، ۴۶ ساله، استاد دانشگاه به بهتان مشاركت در بی نظمی عمده نظام اقتصادی بوسیله تشكیل و سركردگی شبكه كلاهبرداری و خیانت در امانت به بانك ملت و پارسیان به مبلغ ۱۶ هزار دلار و مشاركت در قاچاق حرفه ای ارز بوسیله سفرهای محرمانه و دریافت مبلغ ۵۰ هزار یورو بوسیله شركت داریس.
۲. متهم مجید سعادتی، فرزند علی ۵۱ ساله، متواری به بهتان مشاركت در بی نظمی عمده در نظام اقتصادی بوسیله عضویت در شبكه كلاهبرداری و خیانت در امانت از بانكهای بانك های ملت و پارسیان و تحصیل مال نامشروع به میزان ۳۰۰ هزار درهم و تحصیل ۲۱ میلیون و ۵۸۲ هزار و ۴۹۴ دلار در ازای مابه التفاوت ارزی از فروش فرآورده های نفتی با مشاركت باختری، همكاری با متهم مختاری در خرید و فروش كشتی به میزان ۳۶ میلیون دلار و قاچاق ارز به تركیه.
۳. متهم بهروز مختاری، فرزند غلامعلی، بازداشت از لحاظ عجز از تودیع وثیقه به بهتان مشاركت در بی نظمی عمده نظام اقتصادی بوسیله عضویت در شبكه كلاهبرداری و تحصیل ۳۶ میلیون دلار از بانك پارسیان با مشاركت متهم سعادتی.
۴. متهم رحمت الله باختری، متواری، فرزند موسی، فاقد سابقه كیفری موثر، به بهتان مشاركت در بی نظمی عمده نظام اقتصادی بوسیله عضویت در شبكه كلاهبرداری تحصیل مال نامشروع به مبلغ ۲۱ میلیون و ۵۸۲ هزار و ۴۹۴ دلار، همكاری با مجید سعادتی برای فروش نفت به میزان ۳۲ میلیون و ۱۱۰ هزار دلار.
۵. متهم مهدی فلاحتیان، فرزند اصغر، بازداشت به لحاظ عجز از تودیع وثیقه، به بهتان مشاركت در بی نظمی عمده در نظام اقتصادی بوسیله عضویت در شبكه فساد و تحصیل مال نامشروع به مبلغ ۳۸۹ میلیون و ۱۸۵ هزار و ۷۴۰ درهم از بانك ملت و تحصیل مال نامشروع از بانك پارسیان به مبلغ ۲۲۰ میلیون درهم كه میزان ۹ میلیون و ۶۲۲ دلار آن هنوز در بدهی بانك پارسیان است.
۶. متهم حسین ابوالحسنی، فرزند علی اكبر، آزاد به لحاظ تودیع وثیقه، فاقد سابقه كیفری، به بهتان مشاركت عمده در بی نظمی در نظام اقتصادی و عضویت در شبكه كلاهبرداری.
۷. متهم اسماعیل احدی، فرزند صفی الله، آزاد به لحاظ تودیع وثیقه به بهتان مشاركت در بی نظمی عمده در نظام اقتصادی بوسیله عضویت در شبكه فساد.
۸. متهم سمانه حضرتی آشتیانی، فرزند هاشم، كارمند سابق بانك ملت، متواری به بهتان مشاركت عمده در نظام اقتصادی و عضویت در شبكه كلاهبرداری.
۹. متهم وحید نمازی، فرزند غلامعلی آزاد به لحاظ تودیع وثیقه، به بهتان مشاركت در بی نظمی عمده در نظام اقتصادی با عضویت در شبكه كلاهبرداری.




توضیحات اسماعیلی درباره سازوكار نظام مندتر شدن درخواست اعاده دادرسی از دیوان عالی كشور
غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه درباب سازوكار نظام مندتر شدن درخواست اعاده دادرسی از دیوان عالی كشور توضیحاتی ارائه كرد و اظهار داشت: با دستور رئیس قوه قضاییه در هفته آینده جلسه تشكیل می شود و ظرف دو هفته این سازوكار مهیا می شود و نهایتا تا یك ماه به دادگستری استان ها منعكس می شود.
در جلسه مسئولان عالی قضایی به ریاست آیت الله رییسی تصویب گردید، در سوژه اعمال ماده ۴۷۷ هیئتی با مسئولیت معاون اول و عضویت معاونت قضایی، رئیس دیوانعالی كشور، دادستان كل كشور و معاونان ذیربط آنها سازوكار حقوقی مشخصی را برای نحوه پذیرش و بررسی پرونده های مشمول ماده ۴۷۷ تهیه و تدوین كنند، به شكلی كه هم پروسه كاملاً مشخص باشد و دیدگاه ها و نظرات قضات ذیربط نیز به یكدیگر نزدیك و در قالب قرار گیرد.




اعلام آمادگی قوه قضائیه جهت راه اندازی دفاتر موقت ثبت دارایی مسئولان
مركز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه آمادگی دارد نسبت به راه اندازی دفتر موقت ثبت دارایی مسئولان در نهادها و دستگاه های كشوری و لشگری اقدام نماید.





شكایت سازمان بازرسی كل كشور از بنیاد مسكن انقلاب اسلامی
به دنبال شكایت سازمان بازرسی كل كشور از بنیاد مسكن انقلاب اسلامی، هیات عمومی دیوان عدالت اداری یك مصوبه غیرقانونی این مرجع را باطل نمود.




برگزاری همایش «آسیب شناسی حقوقی اقتصادی نظام پولی و بانكی در ایران»
همایش "آسیب شناسی حقوقی اقتصادی نظام پولی و بانكی در ایران" ۲۱ آبان ماه سال جاری برای نخستین بار با همكاری مشترك انجمن علمی حقوق اقتصادی و پژوهشگاه قوه قضاییه برگزار می گردد.



برگزاری همایش "كانون های وكلا و وكیل دادگستری؛ واقعیت های موجود، چالش ها و راهكارها"
همایش «كانون های وكلا و وكیل دادگستری؛ واقعیت های موجود، چالش ها و راهكارها» انجام شد.
در این همایش شهبازی نیا رئیس اسكودا اظهار داشت: مراكز آموزش عالی دانش و خصوصاً حقوق را به ابتذال رسانده اند.
جلیل مالكی وكیل دادگستری و دبیر همایش اظهار داشت: عمده وقت مدیران كانون وكلا بجای ارتقای كیفیت و كمك به قوه قضائیه متاسفانه مصروف دفع تهدیدات خارجی و مقابله با چالش هایی شده است كه هرروز به آن تحمیل می شود.
محسن محبی رئیس مركز داوری اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: كانون وكلا مرتكب چه جرمی شده است كه از استقلال خودش در مقابل حاكمیت دفاع كند؟
مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در مجلس آمادگی داریم كه با طرح مشكل كانون وكلا و مركز مشاوران را حل نماییم.
تجری نماینده مردم قصر شیرین و سرپل ذهاب اظهار داشت: استقلال كانون وكلا از موارد لزوم زندگی اجتماعی و بین المللی امروز است.
فرهنگی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسكو در مجلس اظهار داشت: اینكه كانون وكلا نتواند برای مشكلات خودش راهكاری ارائه كند، ایراد است.
مسعود پزشكیان نایب رییس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: باید همه دغدغه هایی كه وكلا دارند دیده شود.
عیسی امینی رئیس كانون وكلای دادگستری مركز اظهار داشت: اگر دادگستری مقتدر نداشته باشیم، وكیل و كانون وكلای مقتدر نداریم.
نجفی توانا اظهار داشت: خائنین و فاسدین بیشتر از میان وكلا هستند یا سایر اقشار؟
محمد كاظمی نایب رییس كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه هم اكنون ورودی محاكم حقوقی و پرونده ها در دادسرا و دستگاه قضایی غیر قابل تحمل است، اظهار داشت: معتقدیم هر دو نهاد كانون وكلا و مركز مشاوران باید با هم مباحث حقوقی و تخصصی را پیگیری كنند.




ثبت اطلاعات پرسنلی باقیمانده پذیرفته شدگان آزمون كادر اداری قوه قضاییه سال ۹۶
مهدی ناصری دولت آبادی رئیس امور اداری و استخدامی كاركنان اداری قوه قضاییه از ثبت اطلاعات پرسنلی باقیمانده پذیرفته شدگان آزمون كادر اداری قوه قضاییه سال ۹۶ آگاهی داد.



انتقاد آیت الله جنتی از مسكوت ماندن طرح اصلاح قانون انتخابات
آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان با انتقاد از مسكوت ماندن طرح اصلاح قانون انتخابات در مجلس ابراز امیدواری كرد كه مجلس با جدیت این طرح را به سرانجام برساند.




اكثر قریب به اتفاق مدیران فاسد نیستند
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه از آمادگی این قوه جهت استفاده از ظرفیت شورا و شهرداری در شوراهای حل اختلاف آگاهی داد.





منبع:

1398/07/19
19:03:19
5.0 / 5
4986
تگهای خبر: استخدام , اقتصاد , بانك , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است