یك مسئول كشور عمان در ایران:

سرمایه گذاری تجار ایرانی در عمان

سرمایه گذاری تجار ایرانی در عمان به گزارش ثبت آسان مدیركل دفتر سلطنت عمان در توسعه همكاری های اقتصادی با ایران اظهار داشت: كشور عمان با فراهم نمودن امكان مبادلات اقتصادی و ارز و كاهش مالیات، شرایط ویژه و با صرفه ای برای سرمایه گذاران ایرانی فراهم نموده است.


'عماد الشكیلی' روز شنبه در همایش معرفی فرصت های بازرگانی و سرمایه گذاری ایران و عمان، به مزیت های ویژه سرمایه گذاری در كشور عمان اشاره نمود و اضافه كرد: بر مبنای بند 11 قانون اساسی، اقتصاد ملی بر پایه عدالت و اصول اقتصاد آزاد بنا شده است و هر فردی كه می خواهد در عمان تجارت نماید، دولت حقوق وی را تضمین و نسبت به گسترش كسب و كارش حمایت می كند.
وی افزود: خیلی از كشورهای دیگر مقرراتشان به گونه ای تضمین شده كه امكان كار در آن كشورها وجود ندارد، ولی در عمان علاوه بر این كه شرایط كار كردن فراهم است، سرمایه گذاران خارجی از همان حقوقی برخوردار می باشند كه تجار عمانی دارا می باشند.
وی اظهار داشت: قانون كشور عمان در اختیار بخش دولتی است كه اگر به گزارش های بانك جهانی رجوع كنید متوجه می شوید كه این كشور یكی از قوی ترین سیستم های مالی در سطح جهان را دارد.
الشكیلی راحت بودن كسب و كار را از دیگر مزیت های سرمایه گذاری در عمان بیان و افزود: اصولا كشور ما تسهیلات خوبی برای كسب و كار خارجی بخصوص برای ایرانی ها قائل است و ویزاهای درخواستی حداكثر در 2 روز صادر می گردد.
وی ادامه داد: دولت عمان علاوه بر این كه فرآیندهای بروكراسی و قید و بندها را برای سرمایه گذاران كم كرده، هزینه هایی مثل مصرف آب و برق در مناطق آزاد عمان كمتر از جاهای دیگر است.
وی بیان كرد: سرمایه گذار می تواند از 70 تا 100 درصد سرمایه خویش را در كشور عمان به نام خود داشته باشد.
مدیركل دفتر اقتصادی عمان در ایران اظهار داشت: بر مبنای تحقیقاتی كه سال قبل میلادی انجام شد، سرمایه گذاری در بخش های حمل و نقل، تداركات، بهداشت، فلزات و شیلات برای ایرانی ها سودآورتر می باشد.
وی اظهار داشت: هم اكنون شرایط سه بندر عمان شامل 'صحار، دقم و صلاله 'برای ارسال كالاهای ایرانی به كشورهای حاشیه خلیج فارس مناسب می باشد.
وی با اشاره به این كه فعالان اقتصادی ایران می توانند از بنادر عمان برای صادرات كالا استفاده نمایند، افزود: به صورت حتم تجار ایرانی بندر صحار را به خوبی می شناسند و روابط تجاری خوبی بین ایران و این بندر وجود دارد و می توان از این بندر برای ارسال كالا به بنادر اروپایی و سایر كشورها استفاده نمود.
وی با تاكید بر پیدا كردن راه حل هایی برای كاهش هزینه و افزایش بهره وری، ادامه داد: بندر سلاله سومین بندر بزرگ جهان برای ارسال كالا می باشد كه می توان از ظرفیت آن نسبت به صادرات كالا به كشورهای آفریقایی مثل تانزانیا، نیجریه و اوگاندا بهره برد.
وی اضافه كرد: با عنایت به تعرفه صفری كه برای صادرات بین كشورهای عربی و عمان وجود دارد، محصولات ایرانی با استفاده از این بنادر می تواند به كشورهای عربی و سایر كشورها صادر شود.

* دبیركل اتاق مشترك ایران و عمان هم در این همایش با اشاره به موقعیت اقتصادی كشور عمان، اظهار داشت: نرخ رشد اقتصادی این كشور در انتها سال 2016، سه درصد بوده و در سال 2017، نرخ رشد صادرات غیرنفتی به هفت درصد می رسد و میزان اتكا به نفت كاسته می شود.
آرزو جمالی اضافه كرد: نرخ تورم در كشور عمان 1.1 درصد است و از یك ثبات اقتصادی برخوردار می باشد به صورتی كه با وجود تجربه بحران های اقتصادی، همواره نرخ برابری دلار و ریال عمان ثابت و 2.6 است و از درآمد سرانه بالایی حدود 17 هزار دلار در سال 2016 برخوردار بوده است.
وی بیان كرد: ایران به جهت موقعیت راهبردی جغرافیایی و دسترسی به كشورهای آسیایی با 150 كشور دنیا دارای روابط بازرگانی و تجاری است و می تواند با عمان هم با استفاده از ثبت شركت روابط تجاری مناسبی داشته باشد.
وی اضافه كرد: محصولات چدن، آهن، فولاد، محصولات كشاورزی و میوه، مس، انواع نباتات، روغن های سبك، گندم، قیر، محصولات شیمایی، دام زنده، گوشت و سوخت های معدنی مهم ترین اقلامی است كه از ایران به عمان صادر می گردد.
جمالی افزود: همینطور ماشین آلات، وسایل نقلیه سبك، قطعات یدكی، محصولات شیمیایی، معدنی، مواد پلاستیكی و آلومینوم از محصولاتی است كه از كشور عمان به ایران وارد شده است.
به گفته وی، ثبت شركت با 100 درصد مالكیت ایرانی در مناطق آزاد، دریافت اقامت، تسهیلات بانكی و برخورداری از روابط قوی بانكی مزایای حضور بازرگانان ایرانی در كشور عمان است.
همایش معرفی فرصت های بازرگانی و سرمایه گذاری ایران و عمان با حضور محسن ضرابی مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس اتاق بازرگانی مشترك ایران و عمان در اتاق بازرگانی قم برگزار گردید و در این همایش ظرفیت ها، مزایا و قوانین سرمایه گذاری در عمان و مناطق آزاد این كشور برای سرمایه گذاران استان قم تشریح شد.
عمان كشوری است با مساحت 309 هزار و 500 كیلومتر مربع كه با سه كشور یمن، عربستان سعودی و امارات متحده عربی هم مرز است، نوار ساحلی آن سه هزار و 165 كیلومتر مربع است و از لحاظ دریایی مرزهایی با دریای عرب، خلیج فارس و دریای عمان دارد؛ پایتخت عمان مسقط است كه در شمال این كشور و در طول دریای عمان واقع شده است و بعنوان یك بندر تجاری مهم میان جهان شرق و غرب است.
كشور عمان 4.8 میلیون تن جمعیت دارد كه 58 درصد عمانی و بقیه از كشورهای دیگر هستند.
/2085/ 6133/ خبرنگار: سمیه حیدری **انتشار- مسلمی

 

1396/11/14
15:15:46
5.0 / 5
4820
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است