چرا خواب غروب و دم افطار برای روزه داران مضر است؟

چرا خواب غروب و دم افطار برای روزه داران مضر است؟ ثبت آسان: خواب هنگام غروب و دم افطار از نگاه طب سنتی به خواب مرگ معروف بوده و اصلا خوب نیست.



به گزارش ثبت آسان به نقل از خبر آنلاین، دكتر خدادوست، مدیر كل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت به ذكر این مطلب به ایرنا اظهار داشت: بهترین عملیات هضم هنگام خواب اتفاق می افتد و بی خوابی سبب تولید خشكی می گردد.
وی درباره خواب شبانه تصریح كرد: بین زمان خوردن غذا تا خوابیدن، باید فاصله باشد كه این فاصله بسته به نوع غذای مصرفی و نوع هضم در هر فرد، متغیر است، اما به صورت متوسط، در نظر گرفتن حداقل دو ساعت فاصله زمانی، سفارش می گردد و باید برنامه غذایی در وعده افطار را بر مبنای آن تنظیم كرد.

خدادوست با تاكید بر اهمیت خوردن سحری برای جلوگیری از بروز ضعف در طول روزه داری، اضافه كرد: سفارش حكمای طب ایرانی، خوردن غذا در هنگام وجود اشتهای صادق و نه صرف پر كردن وعده های غذایی معمول است كه برای تولید این اشتها در وعده سحر، خوردن افطاری سبك در حد نان و پنیر و سبزی یا گردو و نخوردن شام با عنایت به فاصله كوتاه بین افطار تا سحر، سفارش می گردد.
مشاو وزیر بهداشت بازكردن روزه با آب ولرم و خرما و یا آب ولرم و یك قاشق عسل را بهترین انتخاب دانست و با تاكید بر پرهیز از نوشیدن آب و مایعات سرد بعنوان نخستین گزینه برای این منظور و رفع عطش، اظهار داشت: هنگام گرسنگی و تولید اشتهای واقعی، حرارت معده بالا می رود و آماده هضم غذا می گردد كه با عنایت به ساعات طولانی روز و گرسنگی طولانی مدت در ماه رمضان، در هنگام افطار، معده در اوج حرارت خود قرار دارد و بعنوان نخستین انتخاب برای بازكردن روزه، باید از ماده ای استفاده گردد كه هم حرارت معده را اندكی كاهش داده و به تعادل برساند و هم این كه با كاهش ناگهانی آن، سبب اختلال در هضم غذای بعدی و تولید نفخ نشود.

5656

1397/03/05
14:20:46
5.0 / 5
4712
تگهای خبر: تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است