دادستان كل كشور: برخورد با مفاسد اقتصادی باید ریشه ای باشد، به دنبال فیلتر كل فضای مجازی نیستیم
ثبت آسان: دادستان كل كشور، فقدان قانون در برخورد با تخلفات اقتصادی را یكی از اشكالات دستگاه ها دانست و تصریح كرد: برای برخورد با مفاسد اقتصادی بایستی برخورد ریشه ای داشته باشیم.
به گزارش ثبت آسان به نقل از ایسنا – منطقه گیلان، حجت الاسلام و المسلمین، محمدجعفر منتظری در جمع خبرنگاران، ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار نمود: برخورد با مسئله گرانی و مجازات كسانی كه بر خلاف قوانین و مقررات عمل می كنند، جزو وظایف قوه قضائیه نیست و عمدتاً در حوزه وظایف سازمان تعزیرات حكومتی قرار می گیرد.
وی مسائل اقتصادی در رابطه با مفاسد و قاچاق سازمان یافته را در حوزه صلاحیت دستگاه قضا دانست و اضافه كرد: امروز شرایط اقتصادی كشور به گونه ای است كه بر طبق محاسبات و بررسی های كارشناسانه ما لازم است دستگاه قضا در این عرصه به پشتیبانی از دولت وارد میدان شود و در خدمت مردم باشد.
دادستان كل كشور افزود: دستگاه قضا در كنار سازمان هایی نظیر تعزیرات حكومتی و صمت كه با كالای مورد نیاز مردم سر و كار دارند، قرار گرفته و پس ریاست قوه قضائیه و دادستانی كل سیاست های كلی این مساله را بررسی و ابلاغ نمود و دادستان های سراسر كشور مسئولیت پیدا كردند در كنار سازمان تعزیرات با پدیده گرانی و احتكار برخورد و از اختیارات قانونی قوه قضائیه استفاده كنند. خوشبختانه از زمان این ابلاغیه تابحال بازخوردهای خوبی داشتیم و پس مادامی كه اقتصاد كشور با چنین مشكلاتی مواجه می باشد، كار ما باز ادامه دارد.
منتظری قسمتی از مشكلات اقتصادی كشور را ناشی از تحریم های ناجوانمردانه و ظالمانه خارجی دانست كه در حیطه اختیارات دولت و دستگاه ها نیست و اظهار داشت: قسمتی از مشكلات خاستگاه داخلی دارد و به مدیریت ضعیف و توأم با اشكال دستگاه ها یا عناصر منفعت طلب در تولید و توزیع برمی گردد پس دستگاه های اجرایی باید ضعف هایشان را با نظارت و رصد و پیگیری های قضائی برطرف كنند.
وی فقدان قانون در برخورد با تخلفات اقتصادی را یكی از اشكالات دستگاه ها دانست و تصریح كرد: برای برخورد با مفاسد اقتصادی بایستی برخورد ریشه ای داشته باشیم پس در مطالعات خودمان باید منافذ قانونی موجود در دستگاه ها را ببندیم تا مانع از سوءاستفاده دیگران شویم.
دادستان كل كشور اشاره كرد: انتظار داریم مدیران در شرایطی كه در جنگ اقتصادی هستیم مدیریت جهادی داشته باشند برای اینكه با مدیریت عادی نمی توان از این شرایط گذر كرد. امروز استكبار با تمام قوا به میدان آمده و مدیران شامل سطح بالا و میانی باید این مسئله را درك كنند و لباس رزم بپوشند و مدیریت جهادی را سرلوحه امور قرار دهند.
وی با تاكید بر اینكه باید منافذ ورود سوءاستفاده گران برای احداث فساد در جامعه را ببندیم، اشاره كرد: با قوانین عادی نمی توانیم با مفاسد اقتصادی مبارزه نماییم و پس قوه قضائیه با كسب اجازه از مقام معظم رهبری موانع موجود را جهت برخورد جدی و سریع با مفاسد اقتصادی از سر راه برداشت. البته فقط نباید با مفاسد برخورد نماییم، بلكه از مدیران و مسئولان می خواهیم پیش از برخورد با مفاسد، برخورد با فساد را در دستور كار قرار دهند.
منتظری رفع موانع و مشكلات كارخانجات و مراكز تولیدی و كارگاهی را یكی از اقدامات دستگاه قضا دانست و بیان كرد: خیلی از مدیران كارخانجات و كارآفرینان از كثرت دستورالعمل ها و آئین نامه ها گله مند هستند پس تولیدكننده هر روز نباید با قوانین و مقررات جدید مواجه شود.
دادستان كل كشور نفوذ را یكی از خطرات جدی برای كشور و نظام دانست و اظهار داشت: دشمن به دنبال نفوذ در مراكز تصمیم گیری و تصمیم سازی است و پس عناصر خودرا وارد می كند، اما دستگاه قضا ابزارهای لازم را برای برخورد با نفوذ ندارد و در حیطه وظایف وزارت اطلاعات و نیروهای امنیتی و اطلاعاتی است تا این عناصر را شناسایی كنند.
وی با تصریح بر اینكه مسئولان باید نفوذ را درك كنند، اظهار داشت: نفوذ دشمن تنها برای كسب اطلاعات و جاسوسی نیست، بلكه عناصر نفوذی در عمل زمینه را برای برنامه های دشمن فراهم می كنند.
منتظری تشكیل شورای عالی فضای مجازی را ابتكار رهبر انقلاب دانست و اظهار نمود: در بحث فضای مجازی راه روشن است و ابزارهای لازم وجود دارد، اما متأسفانه مصوبات لازم الاجرای شورای عالی فضای مجازی در اجرا با كندی مواجه می باشد.
وی با اشاره به اینكه برخی تصور می كنند به دنبال فیلتر كردن كامل فضای مجازی هستیم، تصریح كرد: بستن فضای مجازی معنا ندارد، برای اینكه فرصت گرانقدری برای ارتباطات داخلی و خارجی است اما آنچه كه ما می خواهیم سالم سازی این فضاست. امروزه خیلی از جرایم و جنایات در فضای مجازی رخ می دهد و آثار تخریبی آن امنیت و اخلاق جامعه را گرفتار مشكل كرده است پس دولت مكلف به سالم سازی فضای مجازی است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان