بازدید رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه از مراكز زیست بوم فناوری و نوآوری ایران

بازدید رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه از مراكز زیست بوم فناوری و نوآوری ایران سید حجت الله علم الهدی رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه از كارخانه های نوآوری «آزادی» و ایستگاه نوآوری «شریف» بعنوان بازیگران زیست بوم فناوری و نوآوری ایران، بازدید نمود.



به گزارش ثبت آسان به نقل از پژوهشگاه قوه قضائیه، شتاب دهنده های «دیجیکالا نکست»، «کارا»، «پلنت»، «هم آوا»، «واحدهای مستقر در ساختمان شهید سیلمانی»، شتابدهنده «پرسیژن»، «وایرتک» و موسسه نوآوری «رسانا» همچون مراکز این دو پردیس نوآوری در حوزه های سلامت، تولید داور، بیوتکنولوژی و رسانه بودند که مورد بازدید علم الهدی قرار گرفت.

رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه در این بازدید سه ساعته که به دعوت مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی انجام شد به گفت و گو با فعالان و مسئولان این شرکت های دانش بنیان پرداخت و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها خصوصاً چالش های حقوقی و قضایی قرار گرفت.

پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در حاشیه این بازدید توضیحاتی درباره خاصیت های زیست بوم فناوری و نوآوری کشور ارائه کرد و اظهار داشت: کارخانه نوآوری آزادی یکی از بازیگران زیست بوم اقتصاد دانش بنیان است که با استقرار شتاب دهنده های تخصصی در خود، مسیر تبدیل ایده به محصولی فناورانه را هموار می کند. در نهایت نیز تیم های نوپا با استقرار در این مکان به شرکت های دانش بنیان تبدیل می شوند و برای کشور ارزش افزوده ایجاد می کنند.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی با اشاره به برنامه های در حال اجرا برای توسعه پردیس های نوآوری، اضافه کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش دارد تا نقش دولت را در مدیریت شتاب دهنده ها کم رنگ کرده و محوریت فعالیت ها با بخش خصوص باشد.

به گفته کرمی در سراسر کشور اماکن متروکه و قدیمی برای تغییر کاربری و تبدیل شدن به کارخانه های نوآوری در نظر گرفته شده که می توان به انبار غله زاهدان و مرکز مخابراتی شیراز و تبدیل آنها به پردیس های علم و فناوری اشاره نمود.

حسین صابری قائم مقام پارک پردیس معاونت علمی نیز در این دیدار اظهار نمود: پارک پردیس معاونت علمی دارای پنج فاز مختلف است و هر فاز گنجایش خدمت رسانی به چهار هزار نفر را دارد.

محمودرضا کریمی مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه قوه قضائیه، مهربان مدیر برنامه ریزی و ارزیابی پژوهشی و کوشا زاده مدیر گروه مدیریت قضایی پژوهشکده مطالعات پایه، دکتر علم الهدی را در این بازدید همراهی می کردند.

بر اساس این گزارش، کارخانه نوآوری آزادی توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل سابق یک کارخانه الکترود سازی تاسیس شده است. این کارخانه که زمانی یک ساختمان نیمه مخروبه بود، هم اکنون میزبان تعداد قابل توجهی شتاب دهنده است. استارتاپ های مستقر در این مرکز، ایده های خودرا به محصولات و خدمات فناورانه تبدیل می کنند. سوله های دهگانه این کارخانه نوآوری، توسط شرکت های بخش خصوصی تبدیل به یک شتاب دهنده یا مرکز نوآوری شده است.

ایستگاه نوآوری شریف نیز در سال های اخیر با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه یافته و الان با ۲۵۰ هکتار مساحت، بیش از ۵۰۰ شـرکت فناور، هفت شــتاب دهنده، پنج صندوق و شرکت سرمایه گذاری، سه مرکز نوآوری و ۲ فضای کار اشتراکی دارد.




1399/04/12
15:24:27
5.0 / 5
2219
تگهای خبر: اقتصاد , توسعه , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است