عصر امروز انجام شد؛

دیدار روحانی با رئیس جدید قوه قضاییه

دیدار روحانی با رئیس جدید قوه قضاییه رئیس جمهور عصر امروز با حجت الاسلام محسنی اژه ای رئیس جدید دستگاه قضا ملاقات و گفتگو کرد.



به گزارش ثبت آسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور با حضور در دفتر رئیس قوه قضائیه با حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای دیدار نمود.
حجت الاسلام حسن روحانی روز دوشنبه با حضور در دفتر حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای با وی دیدار و ضمن تبریک مجدد انتصاب ایشان از جانب مقام معظم رهبری برای رئیس جدید قوه قضائیه در این مسئولیت مهم آرزوی موفقیت کرد.
روحانی در این دیدار ضمن اشاره به تجارب مدیریتی حجت الاسلام محسنی اژه ای در عرصه فعالیتهای قضائی ابراز امیدواری کرد که در اجرای مأموریت خطیر خود در دستگاه قضائی موفق باشد.


منبع:

1400/04/18
14:08:41
5.0 / 5
1401
تگهای خبر: رئیس , مدیریت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط ثبت آسان
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
پربیننده های ثبت آسان

پرچالشهای ثبت آسان

جدیدترین های ثبت آسان

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان
ثبت آسان؛ راهنمای جامع ثبت شرکت و تغییرات آن

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است