دادستان تهران از دادسرای فرهنگ و رسانه بازدید کرد
ثبت آسان: دادستان عمومی و انقلاب تهران در ادامه روند نظارت میدانی و بازرسی های مستمر و هدفمند، از دادسرای فرهنگ و رسانه بازدید نمود.
به گزارش ثبت آسان به نقل از ایسنا، علی صالحی بصورت سرزده و بمنظور نظارت میدانی و هدفمند بر نحوه خدمت رسانی به مردم، از دادسرای ناحیه ۳۵ (فرهنگ و رسانه) بازدید کرد.
دادستان عمومی و انقلاب تهران با حضور در تمامی شعب و قسمت های دادسرای ناحیه ۳۵ و اطلاع از روند کارهای انجام شده با بررسی دقیق تعدادی از پرونده های معوق و علل و عوامل اطاله دادرسی، دستوراتی را برای تعیین تکلیف فوری این پرونده ها و صدور تصمیم نهایی درباب هر مورد صادر کرد.
وی با قضات و کارکنان اداری دادسرای فرهنگ و رسانه نیز به گفت و گو پرداخت و ضمن اطلاع از نقطه نظرات و مطالبات آنها، دستورات و ارشادات لازم را برای بهبود عملکرد این دادسرا، ارائه کرد.
دادستان عمومی و انقلاب تهران همین طور مسئولیت دادسرای فرهنگ و رسانه را از جهت ارتباط مستقیم با افکار عمومی، حساس عنوان نمود و تصریح کرد: پرونده های این دادسرا از اهمیت ویژه ای برخوردارست که علاوه بر بُعد رسانه ای دارای ابعاد مهم اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نیز می باشد و بر این اساس و باتوجه به وضعیت طرفین پرونده باید تحقیقات با سرعت، دقت و ظرافت قضایی انجام پذیرد.
صالحی با تعدادی از مراجعان دادسرای فرهنگ و رسانه نیز دیدار و گفت و گو کرد و بعد از استماع درخواست های مطرح شده، درباب هر مورد دستورات لازم را صادر کرد.
گفتنی است؛ در این بازدید، سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۵ نیز گزارشی از عملکرد، دستاوردها و برنامه های این دادسرا ارائه کرد.
همین طور در ادامه از برخی از قضات و کارمندان اداری دادسرای فرهنگ و رسانه که در اجرای سیاست های ابلاغی از طرف رییس قوه قضاییه، رسیدگی به امور محوله و تکریم ارباب رجوع، عملکرد مطلوبی داشته اند، تقدیر گردید.
منبع: sabteasan.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط ثبت آسان
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب