یك مقام مسئول در معاونت علمی؛

خلاقیت و نوآوری در بازار صنعت

خلاقیت و نوآوری در بازار صنعت به گزارش ثبت آسان دبیر ستاد توسعه فناوری های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی توسعه بازار را یكی از چالش های پیش روی این حوزه معرفی نمود كه با خلاقیت و نوآوری باید آن را توسعه بخشید.



به گزارش ثبت آسان به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمود مهرداد شكریه در گردهمایی فعالان صنعت ساخت افزایشی ایران اظهار كرد: پس از تشكیل ستاد با توجه به اهمیت حوزه چاپ سه بعدی فعالیت و اقداماتی در ستاد انجام و مسیری برای ارتقاء این حوزه در كشور طی شد. هر چند این فناوری پیشینه ای قدیمی در دنیا دارد اما در ایران همچون نهال نو پایی است بنابراین برای جبران عقب ماندگی در این حوزه نیاز به حركتی با شتاب وجود دارد.

چاپ سه بعدی فناوری استراتژیك
شكریه تدوین سند ملی توسعه صنعت ساخت افزایشی را یكی از اقدامات ستاد برای توسعه این حوزه در سال گذشته دانست و عنوان كرد: از آنجا كه این حوزه از فناوری های استراتژیك محسوب می شود بنابراین نگارش سندی كه مسیر حركتمان را مشخص كند الزامی بود. علاوه بر ندوین سند، نقشه راه ۱۰ ساله ای نیز برای این حوزه ترسیم شد كه به زودی كتاب «گزارش جامع تدوین سند ملی و نقشه راه فناوری ساخت افزایشی ایران» منتشر می شود.
تشكیل انجمن صنفی ساخت افزایشی در مرداد ماه سال جاری
دبیر ستاد توسعه فناوری های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی تشكیل انجمن صنفی ساخت افزایشی در مرداد ماه سال جاری را از اقدامات دیگر ستاد در این حوزه دانست و گفت: تسهیل و تنظیم فعالیت ها، رفع مشكلات و توسعه فعالیت های تولیدی و تجاری از وظایف این انجمن است. نخستین نشست این انجمن با حضور نمایندگان بیش از ۳۰ شركت فعال هفته نخست شهریور ماه سال جاری برگزار شد. همچنین هیات موسس انجمن با حضور نمایندگان ۹ شركت و یك نماینده از ستاد شكل گرفته است.
وی درباره برنامه های آتی ستاد نیز ابراز كرد: برنامه ملی ساخت افزایشی شامل ساز و كارهای اجرایی سازی سند و نقشه راه توسعه فناوری ساخت افزایشی است كه اقدامات آن برای سال های ۹۶ تا ۱۴۰۵ با جزئیات تدوین شده است تا با استفاده از تمام ظرفیت های داخلی و خارجی برای دستیابی به جایگاه برتر منطقه استفاده شود.
شكریه بیان كرد: هدف ستاد افزایش اندازه بازار، رشد سطح دسترسی فناوری و رشد زنجیره ارزش برای دستیابی به جایگاه نخست در منطقه است.
برگزاری دوره های آموزشی ICDL
وی درباره دوره های آموزشی ICDL كه یكی دیگر از اقدامات ستاد است گفت: با برگزاری این دوره های آموزشی دانش بدنه فنی كشور ارتقاء می یابد و پس از برگزاری دوره ها، مجوز بین المللی كاربری چاپ سه بعدی به شركت كنندگان ارائه می شود كه اولین و تنها گواهینامه جامعه برای آموزش نیروی متخصص در زمینه های مختلف چاپ سه بعدی، اسكن سه بعدی، مدلسازی سه بعدی و مهندسی به كمك كامپیوتر است.
به گفته وی، گفتمان فناوری روش نوینی برای ارائه مطالب علمی با هدف جریان سازی فكری برای جامعه علمی و صنعتی است كه ستاد از این روش موثر برای اطلاع رسانی استفاده خواهد كرد و این مورد نیز از دیگر اقدامات ستاد است.
شكریه درباره چالش های پیش رو در این حوزه بیان كرد: نیاز به توسعه بازار، رقابت با رقبای خارجی، ارتباط با دانشگاه و ورود به عرصه صادرات از چالش های پیش رو این حوزه است.
وی ادامه داد: در بحث توسعه بازار، ایران دارای بازار كوچكی در این حوزه است و با خلاقیت و نوآوری باید این بازار را توسعه دهیم. همچنین شركت ها باید ارتباط جدی با مراكز علمی داشته باشند. در بحث صادرات نیز ستاد برنامه هایی دارد تا شركت ها با حضور در نمایشگاه های بین الملل با محصولات، ایده ها و توانمندی های سایر كشورها آشنا شوند.
 

1396/06/22
21:39:59
5.0 / 5
5590
تگهای خبر: صنعت , بازاریابی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است