رئیس قوه قضائیه:
گام های بلندی برای حل مشکلات مردم برداشته شده است
به گزارش ثبت آسان رئیس قوه قضاییه در بدو ورود به زاهدان هدف از سفر خویش را حل مشکلات و چالش های حوزه قضا عنوان نمود و اظهار داشت: گام های بلندی برای حل مشکلات مردم برداشته شده است.
به گزارش ثبت آسان به نقل از مهر، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای بامداد پنجشنبه در بدو ورود به زاهدان در جمع خبرنگاران با تبریک اعیاد شعبانیه، عید باستانی نوروز و ماه مبارک رمضان عنوان کرد: یکی از برنامه های قوه قضاییه حضور در استان ها و مراکز شهرستان ها است تا از این طریق زمینه برای حل مشکلات هر منطقه فراهم گردد.
رئیس قوه قضاییه از مردم سیستان و بلوچستان بعنوان مردمانی متدین و آراسته به ارزش های دینی یاد کرد و اظهار داشت: این سرزمین با سابقه ای کهن و مردمانی پر تلاش سزاوار برخی مشکلات نیست.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای اضافه کرد: مشکلات موجود در حوزه دستگاه قضا در استان شناسایی و مورد بررسی قرار گرفته و امیدواریم بتوانیم گام های خوبی در جهت حل آنها برداریم.
وی خاطرنشان کرد: بررسی مشکلات قضایی استان سیستان و بلوچستان و تصویب مصوبات برای رفع مشکلات دستگاه قضایی از مهم ترین برنامه های سفر رئیس قوه قضاییه به استان پهناور سیستان و بلوچستان است.
منبع: ثبت آسان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط ثبت آسان
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب