مدیركل پیشگیری و نظارت بر قاچاق كالا و ارز تعزیرات اعلام كرد
برای دستگاه های خاطی در امر مبارزه با قاچاق پرونده تشكیل می شود
ثبت آسان: مدیركل پیشگیری و نظارت بر قاچاق كالا و ارز سازمان تعزیرات اظهار داشت: با عنایت به جلسه برگزار شده در دفتر معاون اول رئیس جمهور، دستگاه هایی كه وظیفه مقابله ای خویش را به درستی انجام نداده اند، بازخواست و پرونده قضائی برای آنها تشكیل می شود.
به گزارش ثبت آسان به نقل از ایسنا، به نقل از سازمان تعزیرات حكومتی سیدعبدالمجید اجتهادی در این باره اظهار نمود: در بحث مبارزه با قاچاق كالا و ارز اصلاح قانون طی دو سال قبل در دستور كار بوده و سال ۹۲ تصویب و لازم الاجرا شد.
وی افزود: سال ۹۴ مجدد اصلاحیه در دستور كار قرار گرفت؛ البته از سال ۹۲ برخی دستگاه ها ایراداتی در نظر داشتند كه مطرح و بررسی گردید و در نهایت لایحه اصلاح مبارزه با قاچاق به مجلس ارسال شد.
اجتهادی خاطرنشان كرد: سال قبل بخشی از قانون در صحن تصویب ولی ایرادی وارد شد كه این لایحه قضائی است و قوه قضائیه باید صریحاً در این باره اظهار نظر كند.
وی اظهار داشت: لایحه پس از بازگشت از قوه قضائیه در اختیار مركز پژوهش های مجلس قرار گرفت و كمیسیون اقتصادی مجلس از روز گذشته بررسی پیشنهادات مجلس را در دستور كار قرار داده و در حال بررسی است.
اجتهادی اظهار نمود: یك سری خلأ در قانون وجود دارد كه مجلس به دنبال افزایش ظرفیت قانون برای مقابله با قاچاق است.
مدیركل پیشگیری و نظارت بر قاچاق كالا و ارز سازمان تعزیرات افزود: در شرایط فعلی برای مبارزه با قاچاق نیاز اساسی به اصلاح قانون داریم؛ یك سری موارد در لایحه دولت در مورد اصلاحات عبارتی بود كه دارای بار حقوقی است.
اجتهادی اضافه كرد: در بخش ارز مشكلات قانونی داشتیم كه پیش از نوسانات ارزی پارسال در لایحه اصلاح قانون از جانب دولت و مركز پژوهش های مجلس پیش بینی هایی صورت گرفت و مساله ممانعت از "فروش و خرید فردایی" را مطرح نمودند و این موارد و برخی دیگر از رفتارها هم بزه انگاری شد.
وی خاطرنشان كرد: اصلاحیه قانون در مبارزه با قاچاق ارز راه گشاست ولی در اصل قاچاق، مشكلی را رفع نمی كند.
اجتهادی افزود: مساله در خصوص این است كه یك سری سامانه ها ایجاد نشده و سامانه های فعال هم ارتباطی با یكدیگر نداشته و مدیریت از بدو ورود تا زمان ارائه را در بر نمی گیرد.
مدیركل پیشگیری و نظارت بر قاچاق كالا و ارز سازمان تعزیرات در بخشی دیگر از این مصاحبه رادیویی تصریح كرد: تا زمانی كه سامانه های كد رهگیری ایجاد و اطلاعات باهم لینك نشود، مبارزه با قاچاق كاملاً انجام نمی گیرد.
اجتهادی با اشاره به اینكه مقاومت دستگاه ها در این خصوص بی مورد است، اظهار داشت: شاید محرمانگی اطلاعات در بعضی دستگاه ها مطرح شود؛ از طرفی سامانه كد كالا و رهگیری و انبارها بوجود آمده ولی برای كل كالاها پوشش ندارد كه باید با سامانه ها هم لینك شود.
وی اظهار داشت: مسئولیت سامانه قاچاق فرایند تشكیل پرونده را مدیریت می كند و جز وظایف سازمان تعزیرات است كه به صورت كامل ایجاد نشده است.
مدیركل پیشگیری و نظارت بر قاچاق كالا و ارز سازمان تعزیرات كه با با برنامه "رویداد" رادیو گفتگو می كرد در انتها در مورد اقدامات آتی برای مقابله با دستگاه های خاطی اظهار نمود: امروز جلسه ای در دفتر معاون اول رئیس جمهور در حال تشكیل است تا دستگاه هایی كه وظیفه مقابله ای خویش را به درستی انجام نداده اند، بازخواست و پرونده قضائی برای این دستگاه ها تشكیل گردد.
منبع: ثبت آسان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان