معاون اول قوه قضاییه
زندانها از شرایط مناسبی برخوردار می باشند
ثبت آسان: معاون اول قوه قضاییه از نهایی شدن دستورالعمل فعالیت بخشهای مختلف قضایی در روزهای دوركاری بهدلیل انتشار كرونا اطلاع داد و تاكید كرد كه با اجرای این شیوهنامه، تحوّل مهمی در توسعه نظام قضایی الكترونیك رخ خواهد داد.
به گزارش ثبت آسان به نقل از مركز رسانه قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای كه در اولین نشست شورای روسای دادگستری و دادستانهای مراكز استانهای سراسر كشور سخن میگفت، به تشریح تدابیر قوه قضاییه برای مقابله با گسترش ویروس كرونا پرداخت و یكی از این اقدامات را برگزاری مجازی جلسه با روسای دادگستریها و دادستانها عنوان نمود.
معاون اول قوه قضاییه همینطور با اشاره به تدابیر و اقداماتی كه در اعطای مرخصی به بیشتر از یكصد هزار زندانی و حفظ بهداشت زندانها صورت گرفته، متذكر شد كه با این اقدامات اصولی و بهموقع، امروز زندانها از شرایط مناسبی برخوردار می باشند.
ایشان در ادامه از نهایی شدن دستورالعمل 22 بندی برای نحوه فعالیت بخشهای ستادی و صف دستگاه قضایی متناسب با تصمیمات ستاد ملّی مقابله با كرونا اطلاع داد و با بیان اینكه این شیوهنامه بعد از تأیید رئیس قوه قضاییه ابلاغ میشود، به تشریح برخی موارد مهم آن پرداخت.
«دوركاری یكسوم نیروها»، «اجرای طرح فاصلهگذاری برای آندسته از همكارانی كه حضورشان در ادارات الزامی است»، «استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی در تمامی فرایندهای قضایی» و «تعیین نحوه حضور طرفین دعوا در دادسراها و دادگاهها» همچون بندهای مندرج در این دستورالعمل است.
در این دستورالعمل همینطور «شیوه محاكمه متهمانی كه بازداشت موقت هستند» تعیین شده و «ایجاد پیشخوان قضایی برای اطلاعرسانی به طرفین دعوا وهمچنین راهنمایی مراجعان در جهت رعایت ضوابط بهداشتی» و «استفاده از ظرفیتهای قانونی همچون تعیین مجازات جایگزین و تعلیق و تعویق مجازات و اجرای احكام برای كاهش جعیت كیفری» هم مورد تاكید قرار گرفته است.
به قول معاون اول قوه قضاییه، اجرای این شیوهنامه گام بزرگی در جهت تحوّل قضایی و توسعه نظام الكترونیك در دستگاه قضا و برای ارتقاء كیفی خدمات و فعالیتهای آینده دستگاه قضایی بسیار راهگشا خواهد بود.
منبع: ثبت آسان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان