برخی فروشگاه ها با کوپن مرغ نمی دهند

برخی فروشگاه ها با کوپن مرغ نمی دهند

به گزارش ثبت آسان، گزارشهای میدانی از خودداری برخی فروشگاه ها از عرضه مرغ با کالا برگ حکایت دارد؛ مشکلی که پیشتر هم به علت تأخیر در پرداخت مطالبات فروشندگان گزارش شده بود.


به گزارش ثبت آسان به نقل از خبر آنلاین، در ایام اخیر، برخی خانوارها هنگام خرید مرغ با کالا برگ با امتناع فروشندگان رو به رو شده اند.
فارس نوشت: گزارش میدانی از منطقه ۱۹ تهران این مساله را نشان داده است. فروشگاه هایی که قبل تر امکان خرید مرغ با اعتبار کالا برگ را فراهم می کردند، حالا در تعدادی موارد این اعتبار را برای خرید محصول نمی پذیرند. این وضعیت، دسترسی خانوارها به یکی از مهم ترین منابع تأمین پروتئین را دشوار می کند.
مشکل پذیرش کالا برگ در شبکه فروش، مبحث تازه ای نیست. در ماه های گذشته هم گزارش هایی از توقف فروش کالابرگی در تعدادی واحدهای صنفی منتشر گردید. در آن مقطع، فروشندگان از تأخیر در تسویه مطالبات خود گلایه داشتند و اعلام نمودند تا زمان دریافت پول فروش های قبلی، علاقه ای به ادامه عرضه کالا با کالا برگ ندارند.
باآنکه ریشه خودداری فروشگاه ها از پذیرش کالا برگ در همه موارد یکسان نیست، تکرار این وضعیت نشان داده است صرف شارژ اعتبار خانوارها برای تضمین دسترسی به کالا کافی نیست.
خلاصه اینکه به گزارش ثبت آسان به نقل از خبر آنلاین، در روزهای اخیر، برخی خانوارها هنگام خرید مرغ با کوپن با امتناع فروشندگان مواجه شده اند.

منبع:

1405/08/09
17:09:48
5.0 / 5
5
تگهای خبر: برگ , فروش , کالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط ثبت آسان
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
پربیننده های ثبت آسان

پرچالشهای ثبت آسان

جدیدترین های ثبت آسان

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان
ثبت آسان؛ راهنمای جامع ثبت شرکت و تغییرات آن

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است