باقری كنی:

فقط دولت هایی كه اقدام تروریستی را محكوم نمی كنند از اشاعه آن سود می برند

فقط دولت هایی كه اقدام تروریستی را محكوم نمی كنند از اشاعه آن سود می برند به گزارش ثبت آسان دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با اشاره به ترور محسن فخری زاده و با اعلان اینكه فقط دولت هایی تروریسم را محكوم نمی كنند كه از وجود و اشاعه تروریسم سود می برند، اظهار داشت: اروپایی ها با تروریستی ندانستن این جنایت و محكوم نكردن آن به تروریست ها چراغ سبز نشان دادند و با این رویكرد عملاً تیغ تروریست ها را تیز می كنند.



به گزارش ثبت آسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، علی باقری کنی، دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در گفت و گو با "رادیو فرهنگ" در پاسخ به اینکه چرا نهادهای بین المللی همچون سازمان ملل و شورای حقوق بشر، در قبال ترور شهید فخری زاده موضع گیری صریح و روشن نکردند، اما در قبال کوچکترین حادثه تروریستی در کشورهای غربی غوغا می کنند، دلیل این برخورد دوگانه چیست؟ اظهار نمود: قدرت های بزرگ و در رأس آنها رژیم آمریکا، همه چیز را برمبنای منافع و سیاست های خود تحلیل و ارزیابی می کنند. به عبارت دیگر، ملاک تصمیم و اقدام غربی ها حق و عدالت نیست، بلکه منفعت و سود آنها است، به همین جهت هم در برخورد با تروریسم هم همین طور رفتار می کنند.

وی با تاکید بر این که اگر شخصی و یا کشوری تامین کننده منافع آنها باشد حتی اگر بارزترین و آشکارترین جنایت ها را هم مرتکب شده باشد، از نظر آنها اشکالی ندارد، اضافه کرد: مثلا در قبال جنایات رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی نه فقط متعرض آنها نمی شوند، بلکه از آنها حمایت هم می کنند و متحد راهبردی آنها هم هستند.

دبیر ستاد حقوق بشر با اعلان اینکه باید واقع بین باشیم، اشاره کرد: سازمان ملل از یک سو، ترور شهید فخری زاده را حتی محکوم هم نکرد و از طرف دیگر با اذعان به قتل ۲۲۲ کودک یمنی توسط رژیم سعودی، عربستان را از لیست کشورهای کودک کش، خارج کرد. بعضی از کشورهای اروپایی هم که در قبال این جنایت موضع گرفتند، بدون اشاره به تروریستی بودن این جنایت از محکوم کردن آن سرباز زده و گستاخانه با برابر دانستن جلاد و شهید، طرفین را به خویشتن داری دعوت نموده اند.

وی اشاره کرد: اروپایی ها با تروریستی ندانستن این جنایت و محکوم نکردن آن به تروریست ها چراغ سبز نشان دادند و با این رویکرد عملاً تیغ تروریست ها را تیز می کنند.

باقری کنی با اشاره به این که غربی ها که این روزها در قبال این جنایت آشکار سکوت کرده اند، چند روز قبل در مجمع عمومی سازمان ملل مدعی نقض حقوق بشر در ایران بودند، اشاره کرد: غربی ها باید به افکار عمومی جهانی پاسخ دهند، اگر کشتن یک دانشمند با گلوله و بمب تروریسم نیست، پس ادبای آمریکا و اسرائیل چه کاری باید بکنند که از نظر شما تروریسم باشد؟

وی افزود: اگر سلب حق حیات یک دانشمند و یک انسان بیگناه، نقض حقوق بشر نیست، پس تروریست ها چه کاری باید بکنند که از نظر شما نقض حقوق بشر باشد؟

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به "استعفای مشکوک چند روز پیش گزارشگر ویژه قتل های خودسرانه شورای حقوق بشر"، تاکید کرد: خانم کالامارد، در گزارش اخیر خود، ترور شهید سلیمانی را نقض حقوق بین الملل دانسته و ادعاهای آمریکا برای توجیه این ترور را غیرموجه اعلام نموده بود، پس چون قبول نکرد مطابق نظر آمریکایی ها رفتار کند، مجبور به استعفا شد.

معاون رئیس قوه قضائیه درباره روشنگری اقدامات غربی ها برای جوانان کشورمان، اظهار نمود: مدتی پیش با یکی از سفرای غربی مقیم تهران ملاقاتی داشتم و وی در مورد اعدام ها در ایران ابراز نگرانی کرد، ولی من از او سوال کردم شما در مورد افرادی که جرمی مرتکب شدند و بعد از طی پروسه دادرسی عادلانه برای آنها حکم صادر شده، ابراز نگرانی می کنید، اما چرا برای کودکان و بیماران ایرانی که غربی ها اجازه دسترسی دارو به آنها را نمی دهند و بنا بر این از بین می روند، ابراز نگرانی نمی کنید؟! این بچه ها در کدام دادگاه و به چه جرمی محکوم به مرگ شده اند؟

وی تصریح کرد: مدتی پیش مدیر کودکان خانه "ای بی" به من گفت به طرف سوئدی نامه ای برای پانسمان مورد نیاز کودکان مبتلا به بیماری پروانه ای ارسال کردیم، اما سوئدی ها نوشتند به خاطر تحریم ها نمی توانیم به شما پانسمان بدهیم. این در حالیست که در مقررات حقوق بین الملل در زمان جنگ هم مجروح، بیمارستان، آمبولانس و بیمار از تعرض مصون هستند.





منبع:

1399/09/11
13:18:47
5.0 / 5
1482
تگهای خبر: رئیس , سازمان , سیاست , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است