ضرورت استفاده از هوشمندسازی برای کاهش لطمه های اجتماعی

ضرورت استفاده از هوشمندسازی برای کاهش لطمه های اجتماعی ثبت آسان: معاون اجتماعی و پیش گیری از وقوع جرم قوه قضاییه بر ضرورت استفاده از هوشمندسازی برای کاهش لطمه های اجتماعی تأکید نمود.



به گزارش ثبت آسان به نقل از مهر، به نقل از معاونت اجتماعی و پیش گیری از وقوع جرم قوه قضائیه، اصغر جهانگیر روز دوشنبه در نشست مشترک با رییس سازمان اجتماعی کشور، درباره ی شتاب دهنده ها و هوشمندسازی اظهار داشت: اگر حاکمیت به سوی هوشمندسازی برود خیلی از مشکلات حل و هزینه ها کاهش پیدا می کند و دراین خصوص مدلهای موفقی در کشور و سایر کشورها داریم که باید از آنها برای حل مشکلات و مسایل الگوبرداری نماییم.
وی اضافه کرد: زمانی که بصورت هوشمند لطمه ها را رصد و تبادل اطلاعات داشته باشیم از نتایج به دست آمده می توان نوع مداخلات را مشخص کرد؛ متاسفانه خیلی از مداخلات در صحنه است که نشان از سو مدیریت دارد برای اینکه مدیریت موفق و بهینه با پیش بینی های خود مانع از بروز لطمه و نیاز به مداخله در صحنه می شود.
جهانگیر به اطلاعات موجود در استانها اشاره نمود و اظهار داشت: می توان بوسیله دادگستری های سراسر کشور اطلاعات موجود جمع آوری و در کارگروه مشترک بین معاونت اجتماعی و پیش گیری از وقوع جرم قوه قضائیه و سازمان امور اجتماعی کشور از آنها بهره برداری نمود.
وی ارتباط مستمر با دانشگاه ها، نهادهای پژوهشی و سمن ها را برای حل مشکلات و لطمه های جامعه ضروری دانست و اشاره کرد: ضمن بهره مندی از دستاوردهای پژوهشی در دانشگاه ها و نهادهای پژوهشی باید الگوسازی خیرین و سمن ها از موفقیت های خود و اشاعه آن در جامعه صورت گیرد.
جهانگیر اظهار داشت: رسیدگی به لطمه ها بعد از وقوع آنها را یکی از معضلات کشور بیان کرد و اضافه کرد: کشور دائماً با پدیده ها و لطمه هایی روبرو است که دیده نمی شود و زمانی که نخستین لرزش های آن حس می شود به سراغ آنها می رویم تا مانع تخریب و گسترش لطمه ها و جرایم شویم ولی ممکنست بی نتیجه باشد.
معاون اجتماعی و پیش گیری از وقوع جرم قوه قضائیه نخستین و فوری ترین کار دستگاهها را توجیه آنها نسبت به وظایفشان در کنترل و کاهش لطمه های اجتماعی بیان کرد.
جهانگیر اضافه کرد: در عرصه لطمه های اجتماعی و جرایم باید بررسی کرد سهم هر دستگاه چقدر است و چه مواردی سبب افزایش لطمه ها و یا تبدیل لطمه های کوچک به لطمه های بزرگ می شود؛ بطور مثال باید دید سهم مسایل اقتصادی که سیستم اجتماعی کشور را تحت تأثیر قرار داده چقدر است و برمبنای آن برنامه هایی را تدوین کرد.
وی در همین جهت یکی از وظایف معاونت اجتماعی و پیش گیری از وقوع جرم قوه قضائیه را پیشگیری از تشکیل پرونده های قضائی یا پیش گیری از تبدیل پرونده های کوچک به پرونده های بزرگ مطرح کرد.
جهانگیر به نقش مرکز فناوری اطلاعات و آمار قوه قضائیه و رصدخانه سازمان امور اجتماعی کشور اشاره نمود و اظهار داشت: هنر ما دراین خصوص این است که اطلاعات موجود در این دو مرکز به دقت و درستی برای یک هدف مشترک تبادل شود.
معاون اجتماعی و پیش گیری از وقوع جرم قوه قضائیه اضافه کرد: خیلی از اقدامات با موازی کاری هم راه است و در بعضی از حوزه ها هیچ کاری صورت نمی گیرد و گرفتار خلأ است که باید از اینطور موارد جلوگیری شود.
جهانگیر اضافه کرد: باتوجه به انبوه مشکلات، لطمه ها و جرایم در کشور باید برمبنای ضرورت و اولویت بندی رسیدگی و برنامه های فوق العاده و متولی خاص برای آنها درنظر گرفته شود.
وی در توضیح ضرورت متولی خاص بیان کرد: اگر مقرر است کاری ماندگار باشد باید در درجه اول مسئول شناسی در آن کار صورت گیرد و بعد از مشخص شدن مسئول مربوطه و زمان بندی موجود، نتیجه اقدامات را پیگیری کرد.
معاون اجتماعی و پیش گیری از وقوع جرم قوه قضائیه اصرار کرد هم لطمه ها موجب توسعه جرایم و هم جرایم موجب توسعه لطمه ها می شود؛ بدین جهت نباید از آنها غفلت کرد.


1403/12/14
09:14:34
5.0 / 5
188
تگهای خبر: اقتصاد , بهره برداری , توسعه , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط ثبت آسان
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
پربیننده های ثبت آسان

پرچالشهای ثبت آسان

جدیدترین های ثبت آسان

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان
ثبت آسان؛ راهنمای جامع ثبت شرکت و تغییرات آن

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است